Filter Geyser Classic za vodu sa povećanom koncentracijom gvožđa

Geyser Classic - sistem za prečišćavanje vode sa povećanim % gvožđa. Efikasno uklanja rastvoreno i koloidno gvožđe i teške metale. Montira se ispod sudopere. Priključuje se na dovod hladne vode.

9900 RSD
16020
Na lageru
+

Geyser Classic — sistem za vodu sa većim % gvožđa i sa povećanim stepenom prečišćavanja zahvaljujući upotrebi filterskih uložaka Aragon i BAF.

Poklopac filtera je dizajniran kao monoblok sa duplim zatvorenim bocama je garancija protiv curenja. Sistem instaliranja filterskih uložaka u filteru omogućava laku promenu smera protoka vode ako je to neophodno.

Jedinstvene osobine Aragona:

  • Antisbros kompleks lavirint struktura materijala trajno zadržava sve nečistoće.
  • Samoindikacija — smanjenje pritiska vode signalizira da se bliži kraj resursa filterskog uloška ili je vreme za regeneraciju.
  • Regeneracija — (obnavljanjes vojstva filtracije) u kućnim uslovima, znatno povećava resurs i rok trajanja filterskog uloška.
  • Kvazi omekšavanje — osobina filterskog uloška Aragon menja strukturu soli tvrdoće čime se sprečava stvaranje kamenca na grejnim telima. Aktivno srebro koje je integrisano u filterski uložak omogućava apsolutno bezbedan bakteriostatski efekat.

Montira se ispod sudopere i lako se priključuje se na dovod hladne vode. Kučišta su euro standarda 10 Slim Line.

Filter Geyser Classic za vodu sa većim % gvožđa sadrže 3 filterska uloška:

  1. Filterski uložak BS — je namenjen efikasnom uklanjanju viška rastvorenog gvožđa (do 1,5mg/L) katalitičkom oksidacijom. Filtraciono punjenje- prirodni materijal Kalcit.
  2. Aragon — kompozitni filterski uložak za kompleksno prečišćavanje vode.
  3. BAF — univerzalni filterski uložak koji uklanja hlor, organske materije, gvožđe i teške metale. Aktivno srebro koje se nalazi u strukturi filtera efikasno blokira razmnožavanje bakterija.

Zamena filterskih uložaka za 3–4 članu porodicu je u proseku 1 godišnje.

Boja:
Bela
Montažno mesto:
Ispod sudopere
Standardne veličine:
10 SL
Temperatura:
4…40 °C
Vrsta vode:
Sa povećanim sadržajem gvožđa

Gabariti

Težina:
6.5