Linijski filteri

Linijski (protočni) filteri namenjeni su za prečišćavanje hladne i tople vode. Zavisno od filterskog uloška koji se nalazi u njima, mehaničke nečistoće, hlor, gvožđe, teško rastvorljive soli mogu biti uklonjene iz vode. Linijski filteri mogu da se koriste samostalno ili kao element sistema pripreme vode.

Transparentni i beli linijski filteri rade u temperaturnom opsegu +4 ... + 40 °. Crna kućišta i od nerđajućeg čelika - +4...+95°С.

Linijski filteri ugrađuju se na cevovod za toplu i hladnu vodu. Uzimajući u obzir konkretne probleme u vezi kvaliteta vode iz vodovoda, može da se odabere optimalna vrsta filtera, putem ugradnje filtera za određene namene, koji će obezbediti maksimalni stepen prečišćavanja od određenih zagađenja.

Komplet kućišta sadrži: nosač i vijke za montažu na zid, ključ za montažu, niplove (ili mesingane umetke). Tip konekcije: unutrašnji ili spoljašnji navoj. Prečnici: 1/2 ", 3/4" i 1 ".

U proizvodnji kućišta se koriste materijali dopušteni za kontakt sa hranom. Postoji nekoliko standarda kućišta: 10SL, 20 SL, 10BB i 20BB.

Kupiti magistralni filter za vodu znači obezbediti zaštitu svog zdravlja i značajno produžiti životni vek kućnih aparata i sanitarija.

1 2 3 4