Filter bokal Geyser Matiss (hrom, univerzalni, Standard)

Kompaktan filter bokal „Matiss“ namenjen je za prečišćavanje vode od rđe, rastvorenog gvožđa, organskih jedinjenja, teških metala, hlora i dr. vrsta nečistoća. Aktivno srebro koje se nalazi u strukturi filtera efikasno blokira razmnožavanje bakterija.

2279 RSD
62033
Na lageru
+

Filter bokal Matiss – kompaktan i jednostavan način za čišćenje vode u stanu, vikendici, u prirodi.

Ne zahteva fiksni priključak na vodovod, jednostavan za korišćenje, ima visok stepen prečišćavanja vode, moderan dizajn, veliku paletu boja, ergonomski dizajn i neklizajuću gumenu podlogu.

Zapremina čaše - 1,8 L,

Zapremina bokala - 4 L.

Filter bokal isporučuje se u kompletu sa dva filterska uloška od 250L i 350L.

Filterski uložak se pričvršćuje u prihvatni levak bokala kako bi osigurala čvrsta veza. Filterski uložak se sastoje od jedinstvenog materijala Katalon, jonoizmenjivačke smole i kokosovog uglja. Uklanja rđu, rastvoreno gvožđe, organska jedinjenja, teške metale, hlor i dr. vrste nečistoća. Aktivno srebro koje se nalazi u strukturi filtera efikasno blokira razmnožavanje bakterija.

Bokal napravljen je od visokokvalitetne plastike i može da se pere u mašini za pranje sudova.

Montažno mesto:
Stoni
Vrsta vode:
Sve vrste

Gabariti

Težina:
1.02

Kupili smo bokal Matis Chrome, cena je pristupačna + dva filtera: jedan od 250 i drugi od 350 litara. Jako smo zadovolni kvalitetom vode. Još jedan bonus je izgled,u kuhinji izgleda elegantno i lepo!
Napiši recenziju