Filter Geyser 3 Bio 331 za jako tvrdu vodu

Geyser Bio 331- sistem za prečišćavanje jako tvrde vode.

Efektivno omekšava vodu i sprečava stvaranje belog taloga, površinskog filma i kamenca. Zahvaljujući jedinstvenom filterskom ulošku Aragon 2 Bio voda se može koristiti za piće bez prokuvavanja. Montira se ispod sudopere. Priključuje se na dovod hladne vode.

17900 RSD
16016
Na lageru
+

Geyser Bio 331 — sistem za prečišćavanje jako tvrde vode.

Efektivno omekšava vodu i sprečava stvaranje belog taloga, površinskog filma i kamenca. Zahvaljujući jedinstvenom filterskom ulošku Aragon 2 Bio voda se može koristiti za piće bez prokuvavanja.

Prednosti filterskog uloška Aragon Bio:

Antisbros-lavirintna struktura materijala nepovratno zadržava sve nečistoće.

Samoindikacija-smanjenje pritiska vode signalizira da se bliži kraj resursa filterskog uloška ili je vreme za regeneraciju.

Kvazi omekšavanje- osobina filterskog uloška Aragon menja strukturu soli tvrdoće čime se sprečava stvaranje kamenca na grejnim telima. Aktivno srebro koje je integrisano u filterski uložak omogućava apsolutno bezbedan bakteriostatski efekat. Aragon Bio zagarantovano uklanja iz vode uobičajne zagađivače, bakterije i viruse.

- Montira se ispod sudopere.

- Priključuje se na dovod hladne vode.

- Kućišta su euro standarda 10 Slim Line.

Filter Geyser Bio 331 za prečišćavanje jako tvrde vode sadrže 3 filterska uloška:

1. Aragon 2 Bio - filterski uložak za tvrdu vodu. Kompozitni filterski uložak u čijoj se osnovi nalazi materijal Aragon i jonoizmenjivačka smola znatno povećavaju resurs za uklanjanje soli tvrdoće, mangana, gvožđa i teških metala (kadmijum, olovo i t.d). Po isteku roka trajnosti filterski uložak mora biti zamenjen (ne može se regenerisati).

2. BS - filterski uložak sa jonoizmenjivačkom smolom dopušten za kontakt sa hranom.

3. ММВ-visokoefektivni filterski uložak, izrađen iz visokokvalitetnih ugljenih vlakna koji imaju veću površinu apsorpcije i povećan životni vek u poređenju sa drugim upijaćima. Efikasno uklanja organska i organohlornah jedinjenja, slobodan hlor, neprijatne mirise i ukuse. Sadrže aktivno srebro koje se nalazi u strukturi filtera i pruža bakteriostatski efekat.

4. U kompletu dolazi sa slavinom za filtriranu vodu i neophodnim delovima za montažu i povezivanje.

Zamena filterskih uložaka za 4 članu porodicu je u proseku 1 godišnje.

Boja:
Bela
Montažno mesto:
Ispod sudopere
Standardne veličine:
10 SL
Temperatura:
4…40 °C
Vrsta vode:
Tvrda voda

Gabariti

Težina:
6.5

Uputstvo (Geyser_Bio_sb.pdf, 5,724 Kb) [Preuzimanje]

KVAZI OMEKŠAVANJE (KVAZI_OMEKŠAVANJE.ppt, 6,038 Kb) [Preuzimanje]