Reverzna osmoza Geyser SMART (rezervoar 12 L bruto)  20040

Reverzna osmoza Geyser SMART (rezervoar 12 L bruto)

Maksimalni stepen prečišćavanja vode;

Korisna voda sa optimalnim mineralnim sastavom;

25000 RSD
20040
Na lageru
+

Reverzna osmoza Geyser SMART :

KOMPAKTNA— štedi korisnu površinu kuhinje;

EKONOMIČNA — smanjeni troškovi održavanja;

BRZA I LAKA — zamena potrošenih filterskih uložaka i membrana bez dodatnih alata zahvaljujući patentiranom sistemu za pričvršćivanje QUICKLOCK.

STEPENI PREČIŠĆAVANJA VODE REVERZNOM OSMOZOM GEYSER SMART:

  1. Filterski uložak Кombi predfiltracije 3u1: za razliku od klasičnog modela filtera sa reverznom osmozom, u modifikaciji RO Smart umesto 3 predfiltra koristi se 1 koji kombinuje funkcije tri filterskih uložaka. Sve zahvaljujući višekomponentnom punjenju, koje uključuje materijal Aragon i granulirani aktivni ugalj iz ljuske kokosovog oraha. Na ovaj način čvrste materije, hlor, organski jedinjenja, soli teških metala uklanjaju se jednim filterskim uloškom. Resurs filterskog uloška– dо 7 000 L.
  2. Reverzno osmozna membrana: kao druga faza koristi se membrana reverzne osmoze kapaciteta do 3 500 L (čiste vode). Reverzno osmozna tehnologija koja primenjena u filteru Geyser SMART sastoji se u filtriranju vode kroz polupropusnu membranu. Veličine pora membrane su toliko male da propušta samo molekule vode. Veličina molekula većine nečistoća, kao i bakterija i virusa, značajno je veća od molekula vode, tako da ne prolaze kroz membranu. Sistem radi pod pritiskom u dovodu od najmanje 3 atm.
  1. Filterski uložak BASKON: u završnoj fazi voda još jednom dodatno prečišćava i mineralizuje. Za to se koristi takozvana BASKON tehnologija zahvaljujući kojoj je voda zasićena magnezijumom, kalcijumom i kalijumom. To povoljno utiče na ukus vode i povećava njenu vrednost u odnosu na sastav minerala. Resurs filterskog uloška – dо 7 000 L.

Karakteristike:

Ukupne dimenzije kućišta reverzne osmoze bez rezervoara: ne više od 350x270x90 mm

Ukupna zapremina rezervoara za čistu vodu (zapremina vode u rezervoaru je do 70% * njegove zapremine): 12 L

Pritisak vazduha u rezervoaru: 0,4 - 0,5 atm

Temperatura tretirane vode: +4...+40 ˚С

Odnos pročišćene vode / drenaže **: 1 / 1,5 - 1/3

Radni pritisak: 3 – 7 atm

U kompletu dolazi sa rezervoarom za čistu vodu (12 L bruto), slavinom za filtriranu vodu i neophodnim delovima za montažu i povezivanje.Boja:
Bela
Montažno mesto:
Ispod sudopere
Namena:
Voda za piće

Gabariti

Težina:
6300