Filter „Geyser Vita“  61004 Filteri za domaćinstvo

Filter „Geyser Vita“

Filter za slavinu „Geyser Vita“ je namenjen za efikasnije i usavršenije filtriranje vode.

Filterski elemenat Geyser Vita je napravljen od materijala Aragon koji kombinuje tri metode filtracije:mehaničku, sorpcionu i jonoizmenjivačku.

Dizajniran je kao stacionarni filter za priključak na slavinu.

Jednostavna rotacija kućišta omogućava usmeravanje protoka vode na filtraciju ili na slavinu.

1099 RSD
61004
Na lageru
+

Filter za slavinu namenjen je za efikasnije i usavršenije filtriranje vode.

Lako se montira na slavinu bilo koje konstrukcije.

Svi potrebni adapteri nalaze se u kompletu.

Moderan, kompaktan i ekonomičan on će biti pouzdan saradnik u vašoj kuhinji.

Filterski elemenat Geyser Vita je napravljen od materijala Aragon (patent №2203721)-jedinstveni polimerni filter koji kombinuje tri metode filtracije:mehaničku, sorpcionu i jonoizmenjivačku.

Prednosti materijala Aragon:

Samoindikacija- smanjen pritisak vode signalizira da se bliži kraj resursa filterskog uloška ili je vreme za regeneraciju.

Antisbros- lavirintna struktura aragon materijala predstavlja efikasnu barijeru za sve nečistoće koje se nepovratno zadržavaju u kanalima filterskog uloška.

Regeneracija- u kućnim uslovima u velikoj meri povećava resurs i radni vek. Omogućava korišćenje filterskog uloška više puta.

ČIŠĆENJE (REGENERACIJA) FILTERSKOG ULOŠKA

Potrebno je zaustaviti protok vode na slavini, odvrnuti poklopac na donjem delu tela kućišta specijalnim ključem koji se nalazi u kompletu izvući filterski uložak iz kućišta filtera. Filterski uložak se čisti u dve faze:

- Mehaničko čišćenje

Očistite površinu filterskog uloška mekanom četkom pod mlazom vode.

- Obnova jonoizmenjivačkih svojstava

Pripremite 3% rastvor limunske kiseline (0,5 kafene kašičice na 100 ml. vode). Uronite u njega filterski uložak i ostavite na celu noć (oko 10 sati). Filterski uložak mora biti u potpunosti uronjen u rastvor. Zatim prospite rastvor i uronite filterski uložak u rastvor sode bikarbone (0,5 kafene kašičice na čašu vode). 30 minuta kasnije sastavite filter, priključite ga na slavinu i isperite vodom 1-2 minute. Filter spreman za rad.


Kvazi omekšavanje- menja strukturu soli tvrdoće u korisni dobro apsorbovani oblik kalcijuma - aragonit (prevencija kardio vaskularnih oboljenja). Prečišćena voda posle ključanja ne formira naslage na grejnim elementima.

Aktivno srebro koje se nalazi u strukturi Aragon filtera efikasno blokira razmnožavanje bakterija.

To je sveobuhvatno prečišćavanje vode od svih štetnih primesa jednim filterskim uloškom. Kompleksna lavirintna struktura materijala Aragon trajno zadržava prljavštinu i druge suspendovane čestice >0,5mkm.

Aktivno srebro koje se nalazi u strukturi Aragon filtera efikasno blokira razmnožavanje bakterija.

Boja:
Bela
Resurs:
3000 l.
Temperatura:
4…40 °C

Gabariti

Težina:
0.2

KVAZI OMEKŠAVANJE (KVAZI_OMEKŠAVANJE-new.ppt, 6,038 Kb) [Preuzimanje]