Filterski bokal Geyser Herkul

Filterski bokal Geyser Herkul je namenjen za filtraciju hladne vode iz gradskog vodovoda, bunara i bušotina. Jednostavan za korišćenje, ima moderan dizajn, veliku paletu boja i ergonomski dimenzije.

Zapremina bokala - 4 L.

Opremljen je specijalnim ventilom za sipanja vode i mehaničkim indikatorom resursa koji prikazuje kad je neophodno menjati filterski uložak.

Isporučuje se u kompletu sa dva filterska uloška od 250L i 350L.


1699 RSD
62043
Nema na zalihama

Filterski bokal Geyser Herkul - optimalan za porodicu od 3 ili više osoba.

Filterski bokal Geyser Herkul je namenjen za završnu filtraciju hladne vode iz gradskog vodovoda, bunara i bušotina. Uklanja rđu, rastvoreno gvožđe, teške metale, hlor, organska jedinjenja i ostale nečistoće. Sadrži aktivno srebro koje blokira razmnožavanje bakterija. Ne zahteva fiksni priključak na vodovod, jednostavan za korišćenje, moderan dizajn, veliku paletu boja i ergonomski dimenzije.

Bokal je opremljen specijalnim ventilom za sipanja vode i mehaničkim indikatorom resursa koji prikazuje kad je neophodno menjati filterski uložak.

Zapremina bokala - 4 L.

Isporučuje se u kompletu sa dva filterska uloška od 250L i 350L.

Bokal napravljen je od visokokvalitetne plastike i može da se pere u mašini za pranje sudova.

Namena:
Voda za piće
Temperatura:
5...40 °C
Vrsta vode:
Sve vrste

Gabariti

Težina:
1

Pre godinu dana kupio sam za kancelariju bokal za vodu firme Geyser. Ništa posebno nisam tražio glavna stvar je bila imati čistu vodu za čaj i kafu. Filtar se dobro pokazao, nestao je neprijatni ukus i miris hlora u vodi. Najvažnije je menjati filter na vreme. Nekoliko puta sam zaboravio zameniti filter u bokalu ali ukus vode je i dalje bio dobar.
Napiši recenziju